Doctor Led Practice
market leading products
Harley St experienced


Q1: Are There Any Side Effects of Using A Botox Injection?

Ans: Botox enjoys an amazingly safe history since it is purified and sterilised by the professionals to make it safe for use. Under the guidance of skilled doctors who monitor the usage and dosage, Botox in Worthing is completely safe to use.

Q2: What Are The Benefits of Botox Injections?

Ans: From preventing excessive sweat to smoothing wrinkles, there are numerous benefits of using Botox injections. It can reduce frown lines, fine lines and crow’s feet on your face. These injections can even reduce migraine problems, minimise excessive sweating, lift the brow and treat an enlarged prostate.

Q3: Is it Safe To Use Botox?

Ans: Yes, Botox is one of the safest cosmetic procedures to get rid of frown lines and wrinkle. However, it is always recommended to ensure that the treatment is done by experienced professionals who specialise in Botox in Crawley.

Q4: How Much Does Lip Augmentation Cost?

Ans: The cost of lip augmentation depends on various factors like- the enhancement procedure, extent of modifications or changes, techniques used and quality of surgery. Since the actual cost varies from one patient to another, it is always recommended to consult a professional.

Q5: When Can I Eat After Lip Injections?

Ans: When it comes to Botox lips, there is no definite time period which you need to wait for eating. If done properly, you can start eating right away. However, you must ensure that you are not putting any pressure on your lips since it may affect the results.

Q6: Is There Any Age Limit for Using Botox Injection?

Ans: There is no predetermined age for choosing a non-surgical anti-wrinkle and anti-ageing treatment like Botox. All you need to do is select a skilled cosmetic medical professional who uses safe procedures for treating patients.

Q7: Can I Repeat Botox Injections After 2 Months?

Ans: It’s true that the effects of Botox are not permanent and you need to take the injections periodically to enjoy ongoing, lasting results. However, to ensure that it works properly, you must take the Botox injection as prescribed. Consult your doctor if you have queries related to your Botox dosage.

Q8: Is a Botox Injection Procedure Painful? How Long Does it Last?

Ans: Registered medical professionals specialise in making injections which are completely painless. Though the injection might pinch a little bit, you can be assured of a painless treatment. The results typically last for a period of 4 to 6 months.

Q9: Which Treatment is Better – Botox or Fillers?

Ans: Both Botox and Lip Fillers are popular cosmetic treatments where patients can enjoy a number of benefits. Since these are used in different areas and under different conditions, it is always wise to seek advice from experienced professionals who can guide on the treatment right for you.

Q10: Can Botox Injections Treat Depression?

Ans: Yes, Botox injections, when taken from registered doctors, can treat depression. Be it crown’s feet, wrinkles, frown lines, overactive bladders, migraine or depression, Botox injections can treat them all.